Rømø Dragefestival

Rømø Dragefestival 2016

På Lakolk strand kan I for 26. gang fra den 2.- 4. september opleve Rømø Dragefestival. Dansk Drage Klub er værter og vurderer, at der sidste år var der i omegnen af 45.000 besøgende. Alle kommer for at se de omkring 2500 farvestrålende drager i alle former og størrelser på himlen over Rømø – entréen er gratis.

Dragefestivalen

Drager - Rømø DragefestivalHvert år bliver der afholdt konkurrencer for de smukkeste eller mest fantasifulde drager. Så naturligvis forsøger drageflyverne hvert år at overgå hinanden med spektakulære hjemmelavede drager. Der vil også være konkurrencer i behændighedsflyvning, så kom og se, når ekspert drageflyverne rigtig giver den gas.

Drager - Rømø DragefestivalRømø Dragefestival er speciel, fordi I her kan opleve natflyvning med dragerne. Der er bundet blinkende lygter på dragerne og mod den sorte nattehimmel giver det en helt fantastisk, næsten uvirkelig stemning.

Jeres børn vil også være godt underholdt af de mange synsindtryk og farver. Der vil også være karameluddeling og børnenes bamser kan få lov til at hoppe i faldskærm.

Rømø er en ø i Vadehavet, men er forbundet til fastlandet via en dæmning. I er altså ikke afhængige af færgeafgange, for at komme over og se de mange drager på de enormt brede sandstande. Ved lavvande kan stranden være op mod 2,5 kilometer bred. Den megen plads, stabile vind og de naturskønne omgivelser giver jer de bedste betingelser for en dejlig Rømø Dragefestival.

Andre aktiviteter på stranden

På stranden på Rømø kan I også prøve at køre Blokarts, som er små tre-hjulede køretøjer med sejl. I vil få grundig undervisning inden I bliver sluppet løs og i høj fart kan boltre jer på stranden. Der er også mulighed for at I kan leje udstyr og prøve kræfter med kitebuggy, hvor det er en drage og ikke et sejl, der giver farten.

Lev godt

Sand hjerteNår I lejer sommerhus på Rømø kan I opleve gode madsteder - især kan den store fiskebuffet på Holm Røgeri varmt anbefales, hvis man vil prøve nogle af de mange kulinariske oplevelser Vadehavet har at byde på.

I kan også skrue helt ned for tempoet og lade jer forkæle med wellness. Efter en god gang massage er I friske på oplevelser igen. På Rømø er der meget at give sig til, tag en tur på standen på hesteryg, tag på sælsafari eller stress endnu mere af med en gåtur i det smukke marsklandskab.

I kan også besøge Kommandørgården, som er en del af Nationalmuseet, og opleve et ægte hvalfangerhjem, som det så ud i 1700-tallet.

Børnenes Rømø

For børn og barnlige sjæle er der også masser af underholdning. Tag en tur i Rømø Lege- og Hesteland, hvor I har mulighed for at boltre jer i badelandet, sejle i kajak eller deltage i de mange andre familieaktiviteter. I kan også tage en tur i Rømø Lege- og Labyrintpark og se, om I kan finde ud igen.

Hundenes Rømø

Sort solI skal være meget velkomne til at tage jeres hund med og se på drager på Rømø. Vi har mange husdyrvenlige sommerhuse, med god plads til jeres firbenede ven. På Rømø finder I hele tre forskellige hundeskove; ved Vråby Plantage, Kongsmark og Lakolk Strand.

Sort Sol

Som noget helt ekstraordinært, kan I opleve sort sol, hvor store stæreflokke samler sig for at trække sydpå. Himlen og solen farves helt sort af de mange fugle. I kan deltage i sort safari og få mere at vide om fuglene, marsken og Vadehavet.

Sommerhus på Rømø

Uge 37 er ugen I skal vælge at holde ferie på Rømø i, hvis I vil opleve Rømø Dragefestival. Vi har fundet en række dejlige huse og velbeliggende huse…

Ingen sommerhuse opfylder alle jeres ønsker!

Prøv f.eks. at:

  • søge i et større geografisk område,
  • vælge lørdag som ankomstdag,
  • vælge 7 overnatninger eller
  • fjerne nogle af kriterierne
Alert
close
close
close