Ferielejlighed

Ferielejligheder i Rømøs natur

Ferielejligheder på Rømø passer perfekt til den kvalitetsbevidste gæst, der forventer komfort, smagfuld indretning og et strejf af luksus.

Ferielejlighed i et fugleparadis

I Kongsmark, kun 50 m fra havet, ligger smagfuldt indrettede ferielejligheder med al tænkelig komfort. Beliggenheden er helt enestående og giver dig mulighed for at holde ferie tæt på alle øens seværdigheder, midt i den smukkeste natur der har et meget rigt fugleliv.

Kongsmark - naturen indbyder til vandreture

Kongsmark ligger ca. 4 km syd for den 10 km lange dæmning, der forbinder ferieøen Rømø - Vadehavets største ø - med fastlandet. Kongsmark er et naturområde med fyrretræer, der er fyldt med vandrestier. I Kongsmark er der både indkøbsmuligheder og restauranter. Den nærmeste større by er Skærbæk, der ligger 17 km fra Kongsmark.

Eksklusive ferielejligheder i Rømø Ferieby

I Havneby, direkte ved Vadehavet og ikke langt væk fra en stemningsfuld havn, spændende butikker, restauranter og gallerier, ligger Rømø Feriebys helt eksklusive ferielejligheder. Fra den smukke terrasse kan man nyde den skønne udsigt og beundre solnedgangen og gøre sig det behageligt i den komfortabelt indrettede lejlighed, inden man fremtryller en raffineret aftensmad i det veludstyrede køkken.

I kan finde flere ferielejligheder overalt på Rømø på sologstrand.dk.

Ingen sommerhuse opfylder alle jeres ønsker!

Prøv f.eks. at:

  • søge i et større geografisk område,
  • vælge lørdag som ankomstdag,
  • vælge 7 overnatninger eller
  • fjerne nogle af kriterierne
Alert
close
close
close