Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Skærbæk – Handelscentrum lige ved dæmningen til Rømø

Skærbæk er en lille by, som ligger på fastlandet ud for Rømø. Her finder I udover sommerhuse også butikker, caféer, spisesteder, museer og meget mere. Hvis I lejer et sommerhus i Skærbæk, har I rigtig mange fritidsmuligheder. Ferieøen Rømø med dens dejlige strande og fredelige hedeområder lige udenfor døren, og marsken med dens rige dyre- planteliv og ligesom øens idylliske natur ligeledes står til jeres rådighed.

Sommerhuse i skøn natur

Omkring Skærbæk finder I marskens enestående og fantastiske landskab lige for døren i jeres sommerhus. Vadehavet er lige i nærheden, og dermed også Nationalpark Vadehavet, hvor talrige spændende naturoplevelser venter jer der bor i sommerhus her, blandt andet fænomenet Sort Sol, hvor millioner af stære formørker himlen. Vadehavet og marsklandet byder på et meget rigt fugleliv, som for eksempel kan opleves på guidede ture, som tilbydes af forskellige udbydere. Ved kysten kan I være så heldige at opdage sæler, og I kan deltage i en sælsafari, hvis I vil være helt sikker på at se sæler. Der findes desuden forskellige plantager, sluser og andre udflugtsmål, i umiddelbar nærhed af vores sommerhuse, som I kan besøge.

Strande

Mange turister tager i sommerhus på Rømø på grund af strandene. Hele Rømøs østside f.eks. er én lang strand og Det mest populære afsnit ligger ved Lakolk. Her summer det af aktivitet om sommeren, og hvor der er rig mulighed for aktiviteter som Kitesurfing eller drageflyvning når man bor i sommerhus på Rømø. Der er så meget plads, at stranden er delt op i forskellige afsnit, således at surfere og andre aktive ikke kommer til at forstyrre badegæsterne. I kan derfor regne med, at der er mulighed for mange forskellige strandaktiviteter på Lakolk Strand. Stranden er - alt efter tidevandet - ikke kun kilometerlang, men også kilometerbred. Uanset om I kommer med eller uden børn, med surfudstyr eller kun med et håndklæde, her kan I nyde jeres dag på stranden, som det passer jer. Bor i, i sommerhus, På fastlandet finder I Vesterhavets fantastiske badestrande lidt længere mod nord og nord for Esbjerg. Disse strande er sammenlignelige med Lakolks dejlige strand især stranden ved Emmerlev Klev, er meget populær, den ligger ca. 25 km fra Skærbæk.

Fritidsaktiviteter når man bor i Sommerhus på Rømø

Når I bor i Sommerhus i Skærbæk kan I opleve en hel masse. Skærbæk Fritidscenter byder på et badeland, mødested, galleri og kursuscenter. Skærbæk Fritidscenter udbyder bl.a. workshops – for både børn og voksne -, en bowlingbane og meget mere. Det spændende Skærbæk Museum ligger ikke langt fra Fritidscentret og en oplagt attraktion hvis man bor i sommerhus og det regner. Her kan I opleve områdets samt Rømøs historie, som også omfatter 1. verdenskrig samt besættelsestiden. I kan desuden opleve en kaptajnsstue fra Rømø og lære mere om hvalfangstens historie. Hjemsted Oldtidspark er ligeledes et besøg værd. Denne ligger ligeledes i Skærbæk og beskæftiger sig med områdets tidlige historie på en spændende og levende måde. Der findes desuden en Gokart-bane i Skærbæk, som byder på en dag fyldt med action for familier med større børn.

Udflugter

Fra Skærbæks Sommerhuse er det nemt at tage på dagstur til Rømø. Byen ligger lige ved dæmningen, og der er ikke langt til en af Europas bedste strande, Lakolk Strand. På Rømø kan I nyde den fantastiske strand, og ved Vadehavet kan I gå på opdagelse i forskellige, skønne områder enten til fods, på cykel eller til hest. Fra Skærbæk er der desuden ikke langt til Tønder (ca. 25 km), en større handelsby i marsken, der byder på gode indkøbsmuligheder, samt restauranter og caféer. Når man bor i sommerhus Skærbæk, bør man besøge Ribe Ca. 20 km fra Skærbæk. Ribe er Danmarks ældste by og den byder på en unik atmosfære, en imponerende domkirke, mange gamle bindingsværkshuse samt Ribe Vikingecenter. Her kan I dykke ned i byens og områdets historie. Især for Ribe Vikingecenter en spændende oplevelse hvis i har børn med i Sommerhus.