LEGOLAND®

Inviterer hele familien indenfor til en hyggelig dag, fyldt med aktiviteter, underholdning og forlystelser.

LEGOLAND er et oplagt udflugtsmål

LEGOLAND er et oplagt udflugtsmål når I holder ferie i et sommerhus på Rømø. Tag en dag ud af feriekalenderen og tilbring den på Danmarks sjoveste legeplads for hele familien. Her finder I mere end 50 forlystelser og et utal af underholdende events.

Miniland viser jer hele verden i miniformat og i DUPLO® Land kan de mindste rigtig slå sig løs - her er alt tilpasset deres egen størrelse. I kan også tage jeres første kørekort i den populære Peugeot Trafikskole eller boltre jer i det store, udendørs vandlegeland Pirate Water Falls.

De eventyrlystne kan tage på skattejagt i den nyeste forlystelse i LEGOLAND - TEMPLET og udforske det uhyggelige, egyptiske tempel, eller finde skjulte skatte og udkæmpe søslag med piraterne i Piratland. Gå heller ikke glip af en vild tur i Dragen - Kongeborgens rutsjebane.

LEGOREDO

Besøg det vilde vesten i LEGOREDO® Town og prøv at være guldgraver for en dag. Måske møder I også indianere her. Eller hvad med at lege brandmand i storbyen LEGO® City eller køre en tur i jeep gennem Afrikas savanne med vilde dyr, som er bygget af LEGO?

Har I mod på en tur under vandet, kan I tage med ubåden ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFETM.

I LEGO Studios biografen kan I opleve spændende 4D-film.

Gode spisesteder i Legoland

Besøg parkens fristende spisesteder når I bliver sultne eller trænger til et hvil - her er noget for enhver smag og pengepung. Hele sæsonen igennem kan I desuden lade jer underholde af spændende events og koncerter med kendte stjerner og nye talenter.

Vi tilbyder mange sommerhuse på Rømø, og LEGOLAND ligger kun en times kørsel herfra. Kombiner jeres sommerhusferie i Danmark med et uforglemmeligt besøg hos LEGOLAND. I kan bestille jeres entrébilletter her og få 20 % rabat.

Her sætter fantasien ingen grænser. Spring ud i de mange udfordringer og forlystelser!